Automatisch genereren van kooklijsten met PAP Plus software voor Royal Foods

Menu
Ga terug naar het overzicht

Automatisch genereren van kooklijsten met PAP Plus software voor Royal Foods

Stel je voor dat jij als kok in een drukke keuken werkt. De bestellingen stromen binnen en je moet handmatig de kooklijsten invullen. Dit kost enorm veel tijd en is ook nog eens foutgevoelig. Met PAP Plus maak je in een handomdraai een koppeling tussen het bestelsysteem van jouw bedrijf en de kooklijsten. Alle maaltijd orders die per persoon binnen komen, worden automatisch op de kooklijsten gezet. Zo bespaar je tijd, verminder je fouten en kun je je geheel focussen op het koken. Ben jij al overtuigd wat een maatwerk software oplossing voor jou kan betekenen? 

Klant Review


Bij aanvang van het project zijn er geen restricties en kun je alle wensen en eisen kwijt, die vervolgens ook allemaal gerealiseerd worden. Voor ons een erg prettige werkwijze.

— Brenda van de Steeg, Algemeen Directeur van Royal Foods

Aanleiding

Royal Foods, specialist in maaltijden voor zorgorganisaties en kinderopvang, had een uitdaging: handmatige kooklijsten maken kostte veel te veel tijd. Koks waren urenlang bezig met het overnemen van bestellingen. Dit was foutgevoelig, inefficiënt en niet iets waar een kok graag mee bezig is. De oplossing? PAP Plus maatwerk software door Wij zijn Merlin. Met PAP Plus is er nu een automatische koppeling tussen het bestelsysteem en de kooklijsten. Bestellingen per persoon komen direct op de lijsten, zonder handmatig invoeren.

Het doel: Maatwerk software voor de Voedingsbranche

De Royal Foods PAP Plus maatwerk software is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit binnen de voedingsbranche te verhogen. Door handmatige taken te automatiseren, zoals het invoeren van bestellingen, het samenstellen van kooklijsten en het genereren van facturen, besparen medewerkers tijd die ze kunnen besteden aan het koken en klaarmaken van de maaltijden. Ook eigen voorkeuren per persoon doorgeven, moest makkelijker. Niet via contactformulieren, bellen of mailen, maar gewoon tijdens het bestellen van de maaltijd. Dit moest dan ook op een handige manier in de kooklijsten aangegeven worden, zodat er rekening gehouden kon worden met alle (dieet)wensen en eventuele allergieën.

Samengevat: Wat is PAP Plus?

PAP Plus staat voor Productie Administratie Programma. Het kan worden beschouwd als een platform waarop maatwerk software voor productiebedrijven eenvoudig kan worden ontwikkeld en beheerd. Om het wat makkelijker uit te leggen: PAP Plus is een soort bouwpakket voor software. Je kiest de bouwstenen die je nodig hebt, zoals een database voor je bestellingen, een betaalsysteem en een koppeling met je website. PAP Plus lijmt alles voor je in elkaar, zodat je snel een complete app hebt.

Uitgevoerde werkzaamheden

Wij zijn Merlin heeft Royal Foods geholpen met de volledige implementatie van PAP Plus maatwerk software, inclusief:

  • Maken van een database om bestellingen op te slaan: Wij hebben een database opgezet om alle bestellingen te centraliseren en te beheren.
  • Een betaalsysteem om online betalingen te accepteren: Een gebruiksvriendelijk online betalingssysteem geïntegreerd, waarmee klanten veilig en eenvoudig hun bestellingen kunnen afrekenen of op factuur.
  • Een koppeling met de website om gemakkelijk te bestellen: Een directe koppeling tussen de PAP Plus software en de website van Royal Foods, waar je ook eetwensen kon doorgeven.
  • De synchronisatie met de kooklijsten voor de koks: Tot slot hebben we een real-time synchronisatie ingesteld tussen de software en de kooklijsten in de keuken.

Behaalde resultaten

Met de integratie van Royal Foods PAP Plus software, gaat alles een stuk soepeler in de keuken. De maatwerk software heeft geleidt tot een heel aantal positieve resultaten, waaronder tijdsbesparing. Medewerkers besparen tot 50% van de tijd aan handmatige taken en deze tijd wordt nu besteed aan het koken, klantenservice en andere waardevolle taken. De automatisering van handmatige kooklijsten heeft geresulteerd in een grote afname van fouten in bestellingen. Dit heeft geleid tot minder voedselverspilling, meer tevreden klanten en een efficiënter werken.

Interesse?

Royal Foods is erg tevreden met de resultaten die ze hebben behaald met PAP Plus software. Deze handige software neemt saaie, onnodige klusjes uit handen. Ideaal, want zo kun jij je focussen op het gene waar het écht om draait. Is jouw keuken ook klaar voor een upgrade? Neem dan contact met ons op! Ook voor andere software koppelingen kun je bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een bakkie koffie!

Neem contact op Neem contact op

Interesse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk