Automatisch donaties verwerken met PerfectView voor Stichting Fonkel

Menu
Ga terug naar het overzicht

Automatisch donaties verwerken met PerfectView voor Stichting Fonkel

Stel je voor dat je bij een stichting werkt die zich inzet voor een belangrijk maatschappelijk doel. Jullie werven hard via donaties, maar het handmatig invoeren van alle donaties in jullie CRM-systeem kost ontzettend veel tijd. Dit gaat ten koste van de tijd die jullie kunnen besteden aan de andere werkzaamheden. Wanneer jullie op dit punt aankomen, en liever nog voordat dit punt bereikt is, raden wij een API koppeling voor PerfectView aan.

Klant Review


Via onze (door Wij Zijn Merlin geïmplementeerde) website kunnen geïnteresseerden ons benaderen voor informatie, een nieuwsbrief abonnement of om (structureel) donateur te worden. Wij Zijn Merlin heeft hun kennis hierop losgelaten, zodat de juiste aanvraag/informatie bij het juiste systeem/programma uitkomt. De ene keer gaat de informatie naar ons CRM/klanten-systeem, een andere keer komt deze informatie ook terecht in een (Mollie)betaalsysteem. Het is heel fijn dat deze processen nu geautomatiseerd zijn, het zeer efficiënt werkt en ons veel werk uit handen neemt.

— Stichting Fonkel

Aanleiding

Er zijn diverse redenen waarom een stichting zoals Fonkel baat kan hebben bij het integreren van een API-koppeling voor PerfectView. Denk aan de hoeveelheid handmatige handelingen die gedaan moeten worden, geen overzicht van alle gegevens en het continue dubbel controleren van elkaars werk om zo fouten te voorkomen. Met de API koppeling voor Perfectview kun je de verschillende problemen oplossen en de werkzaamheden automatiseren! De API synchroniseert donaties die via jullie online donatieformulier worden verwerkt, direct met jullie PerfectView CRM-systeem. Dit bespaart tijd, vermindert fouten en zorgt voor een betere datakwaliteit.

Het doel: API-koppeling voor de Recreatie en Publieke sector

In de Recreatie en Publieke sector is er een toenemende behoefte aan alles efficiënt regelen, goed samenwerken en slimme keuzes maken op basis van data. Een API koppeling kan hierbij een belangrijke rol spelen. Door verschillende systemen, zoals je reserveringsysteem, website, ticketsysteem en klantensysteem te koppelen, krijg je alle informatie over je klanten op één plek. Dat is fijn voor hen: ze kunnen makkelijk online reserveren, tickets kopen en alle info vinden. En voor jou: je bespaart tijd, maakt minder fouten en je weet precies wat je bezoekers willen. Natuurlijk is zo’n koppeling niet voor iedereen geschikt. Het hangt af van wat je precies nodig hebt en hoe je al werkt. Maar als je wilt dat alles soepeler verloopt, is het zeker het overwegen waard!

Samengevat: Wat is PerfectView?

PerfectView is een Nederlands softwarebedrijf. Het bedrijf ontwikkelt en levert CRM-software (Customer Relationship Management) en helpt om je klanten, marketing en verkoop beter te regelen.  PerfectView is gebruiksvriendelijk, flexibel en geschikt voor kleine en grote organisaties. Met PerfectView bewaar je alle contactgegevens op één plek en beheer je ze eenvoudig. Zo weet je wie ze zijn, wat ze willen en hoe je ze kunt bereiken. Weten of PerfectView iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op.

Uitgevoerde werkzaamheden

De stappen die Wij zijn Merlin heeft gezet om Stichting Fonkel te koppelen met PerfectView:

  • Doelstellingen bepaald: Samen met Stichting Fonkel werden de doelstellingen voor de koppeling vastgesteld. Wat wilden ze bereiken met PerfectView?
  • PerfectView koppeling gebouwd: De koppeling voor het automatiseren van de verschillende handelingen, moest gebouwd worden, zodat het naar behoren zou gaan werken.
  • Installatie van de koppeling: Na het bouwen van deze koppeling, hebben wij deze netjes geïnstalleerd, getest en uitgelegd aan Stichting Fonkel hoe het in zijn werk gaat.
  • Monitoring en ondersteuning: Natuurlijk blijven wij op de achtergrond in beeld om eventuele hobbels in de weg te verhelpen. Ook voor extra ondersteuning of uitleg kunnen zij nog steeds bij ons terecht. Wij gaan verder dan de oplevering.

Behaalde resultaten

Sinds de integratie van de PerfectView API-koppeling heeft Stichting Fonkel significante stappen gemaakt op het gebied van efficiëntie, donateursrelaties en impact. Het handmatig invoeren van donaties, aanmeldingen voor evenementen en het bijhouden van contactgegevens is verleden tijd. Teamleden hebben nu toegang tot dezelfde centrale data, wat de samenwerking en communicatie aanzienlijk heeft verbeterd. De integratie van PerfectView door Wij zijn Merlin is een groot succes geweest voor Stichting Fonkel. De stichting is nu efficiënter, heeft sterkere relaties met haar donateurs en heeft een grotere impact op de doelgroep.

Interesse?

Wij als Wij zijn Merlin, het bedrijf die deze succesvolle integratie van PerfectView heeft mogen realiseren, zijn trots op de impact de het heeft gehad op Stichting Fonkel. We zijn ervan overtuigd dat de juiste API-koppeling ook jouw organisatie kan helpen om je doelstellingen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om alles door te spreken. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen!

Neem contact op

Interesse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk