Maatwerk applicaties voor de lange termijn

Menu
Ga terug naar het overzicht

Maatwerk applicaties voor de lange termijn

Maatwerk applicaties zijn software-oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de specifieke eisen en vereisten van een organisatie te voldoen. In deze blog staan enkele redenen waarom maatwerk applicaties een aantrekkelijke keuze kunnen zijn voor de lange termijn. 

In deze blog:

Verschil maatwerk software en standaard software

Voordat we gaan naar de voordelen van maatwerk applicaties, is het misschien handig om te weten wat nou precies het verschil is tussen maatwerk en standaard software. Een software die is ontworpen voor een bredere doelgroep en niet gebruikt wordt voor specifieke bedrijven of organisaties noemen we standaard software. Deze software is minder goed aan te passen aan de wensen en eisen van een organisatie. Hierdoor zal de organisatie zich moeten aanpassen, in plaats van dat de software zich aanpast. Bij maatwerk software werkt dit precies andersom. Maatwerk software, zoals de naam al zegt, past zich met maatwerk aan voor jouw bedrijf of organisatie. Hierdoor hoeven de processen niet aangepast te worden en kun je blijven werken zoals voorheen. 

Voordelen maatwerk applicaties voor de lange termijn:

Bij Wij Zijn Merlin werken wij graag aan oplossingen voor een lange termijn. Wij willen dat alles werkt en dat de processen slimmer, gemakkelijker en goedkoper kunnen. Om jou te laten zien waarom maatwerk applicaties de oplossingen zijn, hebben wij hier de voordelen even onder elkaar gezet:

  1. Aangepaste functionaliteit: Maatwerk applicaties bieden de mogelijkheid om specifieke functionaliteiten en processen te ontwerpen die precies aansluiten bij de behoeften van een organisatie. Hierdoor kunnen processen worden geoptimaliseerd en wordt het rendement verbeterd.
  2. Schaalbaarheid: Maatwerk applicaties kunnen eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van een organisatie veranderen, waardoor ze ook op de lange termijn relevant blijven.
  3. Integratie: Maatwerk applicaties kunnen worden geïntegreerd met andere systemen en applicaties, waardoor ze een onderdeel kunnen vormen van een geheel van interne processen en systemen.
  4. Beveiliging: Maatwerk applicaties kunnen worden ontworpen met specifieke beveiligingsmaatregelen om vertrouwelijke gegevens te beschermen, waardoor ze geschikt zijn voor bedrijven die gevoelige informatie moeten beschermen.
  5. Lagere totale kosten: Op de lange termijn kunnen maatwerk applicaties een lagere totale kostenpost zijn dan standaard software-oplossingen, aangezien ze specifiek zijn ontworpen om aan de specifieke eisen en vereisten van een organisatie te voldoen.

Aantrekkelijke keuze voor bedrijven

In het algemeen zijn maatwerk applicaties een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen die specifiek aansluiten bij hun behoeften en die op de lange termijn relevant blijven. De software wordt volledig aangepast aan het bedrijf en niet andersom. Bij Wij zijn Merlin richten wij met maatwerk applicaties processen zo efficiënt mogelijk in. Hierdoor krijg je grip op je werkflow. Het zorgt ervoor dat het werk sneller uitgevoerd kan worden en dus eenvoudiger wordt. Ook zullen er minder fouten gemaakt worden en bespaar je er ook nog eens flink mee. Wij kunnen verschillende maatwerk software adviseren. Denk aan SharePoint, Google G-Suite, Microsoft of Apple. Afhankelijk van het budget is er heel veel mogelijk met de software. 

Ons motto is niet voor niets: ‘Alles kan, alles werkt’.

Interesse gewekt? 

Neem contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor jou en je bedrijf kunnen betekenen!

Neem contact op Neem contact op

Interesse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk