Waarom VOIP telefonie nemen ?

Menu

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van VOIP-telefonie in vergelijking met traditionele telefonie. Een paar voordelen zijn:

  • Lagere kosten: VOIP-telefonie maakt gebruik van internetverbindingen in plaats van traditionele telefoonlijnen, waardoor de kosten voor bellen vaak lager zijn. Belt u veel dan is het zelfs mogelijk om uw belverkeer compleet af te kopen met een onbeperkt bellen abonnement op uw telefoonlijn.
  • Flexibiliteit: Met VOIP-telefonie kunt u vanaf elke locatie met internetverbinding bellen, zo kan uw bureau telefoon vanuit huis verbinden over het internet met de telefooncentrale. Of u maakt gebruik van een VOIP-app op uw mobiele telefoon.
  • Extra functies: VOIP-telefonie biedt vaak extra functies zoals voicemail, conferentiegesprekken, en de mogelijkheid om meerdere gesprekken tegelijkertijd te voeren.
  • Integratie: VOIP-telefonie kan vaak gemakkelijk geïntegreerd worden met andere bedrijfsapplicaties, zoals e-mail en CRM-systemen.
  • Schaalbaarheid: VOIP-telefonie is eenvoudig te schalen, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven die groeien of afnemen van personeel. Tevens zijn de lijnen en VOIP-abonnementen per maand opzegbaar.

Alle hoofdcategorieën:

Computer problemenComputer problemen
DNSDNS
Google WorkspaceGoogle Workspace
InternetInternet
Office 365Office 365
SoftwareSoftware
SysteembeheerSysteembeheer
TelefonieTelefonie
VOIPVOIP


Intresse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk