Wat zijn Software-updates?

Software-updates zijn als kleine reparaties en verbeteringen voor computerprogramma’s. Ze maken de programma’s veiliger, sneller en beter. Soms voegen updates zelfs nieuwe functies toe die de software handiger maken. Het is slim om deze updates regelmatig te installeren, omdat ze helpen om je computer goed te laten werken en veilig te houden. Net zoals je auto soms een check-up nodig heeft, heeft je computer af en toe een update nodig om goed te blijven draaien.

Alle hoofdcategorieën:

Computer problemenComputer problemen
DNSDNS
Google WorkspaceGoogle Workspace
InternetInternet
Office 365Office 365
SoftwareSoftware
SysteembeheerSysteembeheer
TelefonieTelefonie
VOIPVOIP

Intresse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk