Wat is OneDrive?

OneDrive is als een digitale opslagservice van Microsoft waarmee je bestanden en documenten veilig kunt bewaren en delen via internet. Het is als een digitale kluis voor je documenten en foto’s, waar je vanaf vrijwel elk apparaat toegang toe hebt, zolang je verbonden bent met internet. Met OneDrive kun je bestanden uploaden, organiseren en synchroniseren tussen je computer, smartphone en tablet. Bovendien kun je bestanden delen met anderen, zodat je eenvoudig samen kunt werken aan projecten of bestanden kunt delen met vrienden en collega’s. Het is handig voor het bewaren van belangrijke documenten, foto’s en andere digitale inhoud op een veilige en toegankelijke locatie in de cloud.