paralax

Vacature tijdelijke receptionist(e)/telefonist(e) m/v

Wegens zwangerschapsverlof is Wij zijn Merlin per direct opzoek naar een tijdelijke fulltime receptionist(e)/telefonist(e) met de standplaats in harderwijk. Ben jij representatief, flexibel, kan je goed multitasken en houd je van een dynamische werk omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zoeken wij een receptionist(e)/ telefonist(e)voor een periode van 6 maanden (einddatum 29 februari) voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen?

– Het beantwoorden en doorschakelen van binnenkomende oproepen.
– Aanmaken van tickets na een service aanvraag van de klant
– Licht administratief werk

Waar ga je werken?

Wij zijn Merlin is een full-service dienstverlener in de ICT. Vanuit ons bedrijf leveren wij server hardware, installaties en migraties daarvan. VOIP centrales en werkplekken. Maatwerk software, website’s en hosting van diverse cloud diensten in ons datacenter.

Wie ben jij ?

Je bent een enthousiast persoon en kunt van nature goed omgaan met mensen. je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Affiniteit en kennis met de ICT sector is een pre maar niet noodzakelijk. Microsoft Office is geen vreemd terrein voor je en je bent bekend met het verwerken van e-mail. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag en bent daarin flexibel.

Wat bieden wij jou?

Buiten het feit dat je zal werken in een gezellige en dynamische omgeving waarbij de dagen om zullen vliegen. Marktconform salaris en een reiskostenvergoeding.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact op met dhr. Evert Botterweg op 0341841231 of email naar ebotterweg@wijzijnmerlin.nl

Untitled-1
1

Altijd bereikbaar

2

Direct de juiste persoon aan de lijn

3

Gericht op de oplossing

4

Creatieve technische oplossingen