paralax

Vacature fulltime systeem en netwerkbeheerder

Per direct is Wij zijn Merlin op zoek naar een fulltime systeem en netwerkbeheerder voor onze locatie in Harderwijk. Ben jij representatief, flexibel, kan je goed multitasken en houd je van een dynamische werk omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Wij zijn Merlin is een full-service dienstverlener in de ICT. Vanuit ons bedrijf leveren wij server hardware, installaties en migraties daarvan. VOIP centrales en werkplekken. Maatwerk software, website’s en hosting van diverse cloud diensten in ons datacenter.

Wie ben jij ?

Je bent een enthousiast persoon en kunt van nature goed omgaan met mensen. je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt minimaal een relevante ICT MBO 4 opleiding afgerond, basis kennis van Windows (server, exchange server), netwerkbeheer, linux. Je bent gestructureerd in je werk, proactief, flexibel en vastberaden. En je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag en bent daarin flexibel.

Wat zijn je werkzaamheden?

Vanuit ons kantoor zal jij verantwoordelijk zijn voor het beheren van de dagelijkse backups van onze klanten, je zal ons monitoring systeem beheren en uitbreiden, werk je mee aan de cloud migraties en doe je remote beheer van servers en desktops van klanten. Verder zal je met ons team hulp vragen van klanten beantwoorden welke telefonisch en via ons ticket systeem binnen komen.

Wat bieden wij jou?

Buiten het feit dat je zal werken in een gezellige en dynamische omgeving waarbij de dagen om zullen vliegen. Marktconform salaris en een reiskostenvergoeding. Verder bieden wij je de kans je te ontwikkelen d.m.v. diverse interne opleidingen op het gebied van VEEAM, Zabbix, netwerk security. En zullen we je de kans bieden o.a je MCSE certificering te halen.

De kenmerken voor deze vacature zijn:

– Minimaal relevante MBO 4 opleiding gevolgd
– Basis kennis van Windows (server, exchange server), netwerkbeheer en linux
– Gestructureerd in je werk
– Proactief
– In bezit van rijbewijs
– Flexibel
– Vastberaden
– Goede vaardigheden in communicatie
– Leergierig
– Mogelijkheid tot groei
– Teamplayer

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact op met dhr. Evert Botterweg op 0341-841231 of email naar ebotterweg@wijzijnmerlin.nl

Untitled-1
1

Altijd bereikbaar

2

Direct de juiste persoon aan de lijn

3

Gericht op de oplossing

4

Creatieve technische oplossingen