wij zijn Wordpress

Wordpress

Wij zijn expert in het bouwen van WordPress websites en webshops. Voor ieder project hebben wij de juiste Wordpress oplossing en het juiste design. We werken op maat en realiseren mooie én functionele websites.

Neem contact op Neem contact op
Wordpress
Elipse Grid
Menu
Voordelen van WordPress
wordpress

Het ideale Content Management System

Bij Wij zijn Merlin werken we met Wordpress. Het ideale Content Management System. Door gebruik te maken van de juiste templates en de juiste plug-ins kunnen we een flexibele en zeer gebruiksvriendelijke website realiseren. Zonder veel kosten te maken.

Neem contact op Neem contact op

Onze werkwijze

Wilt u een nieuwe website? Dan gaan we eerst met u in gesprek. We bespreken uw wensen en eisen. Op basis daarvan ontwikkelen we uw website. We werken voornamelijk met custom wordpress templates. Zo realiseren we altijd een responsieve website die snel is. We vullen de website met content en zorgen ervoor dat de website aan alle technische eisen van o.a. Google voldoet. Helemaal tevreden? Dan zetten we de website online.

Voor een nieuwe website

Wordpress website bij Wij zijn Merlin

Wilt u een nieuwe website laten bouwen ? Dan staan we bij Wij zijn Merlin voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een snelle website of webshop realiseren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke en transparante communicatie stellen we voorop. Dat werkt wel zo prettig voor u – en voor ons.

Neem contact op Neem contact op
Het ideale Content Management System
Nienke Hazenberg Dietisten Cooperatie Groningen
Nienke Hazenberg - Dietisten Cooperatie Groningen

Ik ben heel erg tevreden over ‘Wij zijn Merlin’. We hebben een prettige samenwerking gehad waaruit een heel mooie website is ontstaan die exact past bij onze coöperatie.

Alle reviews Alle reviews
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie