wij zijn Core Web Vitals Optimalisatie

Core Web Vitals Optimalisatie

Wij zijn Merlin maakt maatwerk websites die uiterst gebruiksvriendelijk zijn. De Core Web Vitals spelen hier een belangrijke rol bij. Wij zijn Merlin zorgt ervoor dat uw website aan de kwaliteitseisen voldoet. Voor een optimale klantervaring.

Neem contact op Neem contact op
Core web vitals optimalisatie
Elipse Grid
Menu
Voordelen van Core Web Vitals Optimalisatie
Core Web Vitals Optimalisatie

Voordelen van Core Web Vitals Optimalisatie

De Core Web Vitals zijn statistieken van Google waarmee websiteontwikkelaars de gebruikerservaring van de website kunnen verbeteren. Door de website op de Core Web Vitals te optimaliseren realiseren we een optimale ervaring voor de gebruiker.

Neem contact op Neem contact op

Google Core Web Vitals

De Google Core Web Vitals zijn bedoeld zodat developers zoals wij – beter in kaart kunnen brengen waar de technische problemen van de website liggen. De Core Web Vitals bestaan uit 3 factoren: de laadtijd van de website, de interactiviteit van de webpagina’s en de stabiliteit van de website. Wij zijn Merlin optimaliseert uw website op basis van de Core Web Vitals voor een optimale gebruikerservaring.

Wij zijn Merlin

Verzorg de ideale klantervaring

Nieuwe website nodig? Eentje met een optimale gebruikerservaring? Dan bent u bij Wij zijn Merlin aan het juiste adres. We realiseren websites die even fraai als functioneel zijn. Neem gerust contact met ons. We beantwoorden graag uw vragen en bespreken de mogelijkheden met u. 

Neem contact op Neem contact op
Verzorg de ideale klantervaring
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Alle reviews Alle reviews
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie