wij zijn Office 365

Office 365

Wij zijn Merlin verzorgt de implementatie van Office 365 in uw bedrijf. Inrichten, beheren en onderhouden, we regelen alles. Dat kunnen we als geen ander. We realiseren voor iedere onderneming maatwerk.

Neem contact op Neem contact op
Office 365
Elipse Grid
Menu

Veelgestelde vragen over Office 365

Wat kan je allemaal met Office 365?

Office 365 zorgt voor een koppeling met verschillende apps die je zakelijk nodig kunt hebben. Denk aan Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en nog veel meer. Je kan deze applicaties gebruiken op PC’s, MAC’s, tablets en telefoons. 

Kan het kwaad als Office 365 niet verlengt wordt?

Als je Ofice365 niet tijdig vernieuwd, zullen belangrijke gegevens zoals klantgegevens, e-mailberichten, documenten etc. verwijderd worden. Wij zijn Merlin zorgt voor een soepele en snelle implementatie.

Neem contact op Neem contact op
Voordelen van Office 365
Gemak & functionaliteit

Voordelen van Office 365

Office 365 biedt uw bedrijf een hoop gemak en functionaliteit. U beheert al uw bestanden eenvoudig online. Zo heeft u altijd toegang – en via elk device – toegang tot de nieuwste versies van uw documenten. Het Office 365 pakket verlaagt de werklast, verbetert efficiënte en bevordert een goede samenwerking tussen medewerkers.

Neem contact op Neem contact op

Office 365 voor uw bedrijf

Het Office 365 pakket heeft veel potentie. Wij zijn fan. Implementatie van het pakket regelen wij in een handomdraai. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw medewerkers de juiste rechten hebben, dat iedere digitale werkplek optimaal is ingericht en dat uw bestanden altijd veilig en toegankelijk zijn. Wel zo fijn! U geniet van de voordelen aan de voorkant, wij regelen alles aan de achterkant.

Altijd en overal toegang

Voor iedere organisatie

Aan de slag met het Office 365 pakket? Wij zijn Merlin staat voor u klaar voor een soepele en snelle implementatie. We bieden iedere organisatie een passende oplossing, niks is ons te gek. We dragen grote verantwoordelijkheid voor uw systemen en gaan met uw software om alsof het van onszelf is. Dat ziet u terug in onze manier van werken.

Neem contact op Neem contact op
Klaar terwijl je wacht
Brenda van de Steeg Royalfoods
Brenda van de Steeg - Royalfoods

Het motto van Wij zijn Merlin is ‘alles kan, alles werkt’, dit maken ze ook echt waar.

Alle reviews Alle reviews
Wij Zijn Merlin Koffie
Wij Zijn Merlin Teamwork
Wij Zijn Merlin Hardware Reparatie