Webshop automatiseren

Menu

Webshop automatiseren

Wij Zijn Merlin staat voor jou klaar als het gaat om het bouwen van een nieuwe webshop. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor een snelle webshop realiseren met een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Naast het bouwen van een webshop is het automatiseren van de webshop één van de mogelijkheden om te optimaliseren. 

Online kopen wordt steeds populairder en zal de komende tijd alleen nog maar meer toenemen. Het automatiseren van een webshop is dus geen luxe. Een webshop koppeling die bijvoorbeeld gekoppeld is aan de boekhouding, de voorraad of jouw CRM-systeem bieden in deze tijd veel mogelijkheden. Naast het efficiënter maken van de workflow, bespaar je ook tijd en tijd is geld. Tijd en geld die je nu in jouw bedrijf kunt stoppen. 

Met een juiste webshop koppeling, kan je in dezelfde tijd meer orders verwerken en blijven de processen overzichtelijk. Met een E-commerce koppeling zullen alle gegevens ook gesynchroniseerd worden met de andere koppelingen. Hierdoor zijn alle gegevens altijd up-to-date met ieder systeem. Dat werkt wel zo prettig voor jou en voor ons.  


Alle hoofdcategorieën:

Computer problemenComputer problemen
DNSDNS
Google WorkspaceGoogle Workspace
InternetInternet
Office 365Office 365
SoftwareSoftware
SysteembeheerSysteembeheer
TelefonieTelefonie
VOIPVOIP


Intresse gewekt?

0341 - 84 1231 info@wijzijnmerlin.nl

Hoofdkwartier

Celsiusstraat 21 3846 BK Harderwijk