Sorteren op datum in Microsoft outlook

Het kan soms gebeuren dat uw postvak in aangeeft dat er nieuwe mail is zonder dat u deze daadwerkelijk in uw postvak in ziet. Of wellicht wilt u gewoon uw email oplopend of aflopend sorteren op datum.

U kunt dit gemakkelijk zelf regelen door in Microsoft outlook uw Postvak in te openen en boven aan uw mail te klikken op By Date (in het nederlands Op Datum). De knop er naast verandert de volgorde van sorteren. Pijltje omhoog betekend van beneden naar boven sorteren oplopend (van oud naar nieuw) als het pijltje naar wijst dan sorteert u de email net anders om en zal de oudste email boven aan staan en uw nieuwste onderaan.

Alle hoofdcategorieën:

AZAZ
Google WorkspaceGoogle Workspace
Microsoft OutlookMicrosoft Outlook